Kode til forældreintra

Mobilsite til ForældreIntra har skiftet udseende

Dit barns klasselærer eller skolesekretæren kan tildele dig en ny kode til forældreintra. Hvis dit mobil-nummer er indskrevet under dine kontaktoplysninger på forældreintra, kan du modtage koden pr. sms.

Mobilsitet til ForældreIntra har fået en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt.

Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler. Den nye officielle app til ForældreIntra findes til iOS og Android og kan downloades fra Apples Appstore og Google Play.